..aku suka pelangi..

| October 08, 2009

..yehaaaa...
..lega2..tadi amali P.A sudah selesai dengan jayanya..haha..gembira..kalu fikir2..tadi tu masa awal2..agak nervous jugala aku..haha..mcm mau kawin saja bah.. ..nervous2..wakaka..
..hurmm..
..thanks for him..:)..
owh ya..cerita pasl tadi pagi..agak kelam kabut juga aku ya..boleh2 jam 1 aku belum besiap..hurmm semua kwan2 menegur ni..
"tati..ko lum siap lagi?tati..ko la paling menang ni kali ni..adaadada tati..taklimat jam 1.30 owhh.
okay..TAKLIMAT 1.30..
mcm ble aku tia tau ni..nila ni tati..kena update slalu info ko tu..jan ketinggalan zaman betul..huhu..aku rasa aku lmbat sebab mau pilih2 lagu bah tadi tu..mau cut and join lagi tu lagu..mau make sure lagi ngam ka nda ngan tempo pergrkan aku..huhu..nasib bek sempat juga..wlaupun agak kelam kabut..tu la ko tati..ko layan lagi drama jepun tu semalam..hurmm..sekali..kelam2 kabut aku bersiap tu..sampai sana..belum juga drg set tu tmpat bah..naa..sempat lagi tad aku set tempat ..jadi..kiranya tiala aku datang lambat tu kan..hehe..dan tungu punya tunggu punya tunggu..akhirnya tiba giliran aku mau kra2 jam 5.30 sda la..huhu..punya lama menunggu..manakan ada rasa nervous lagi tu..hehe..
lapar adala..hurmm..tapi mengenangkan esok..adadah..risau juga ni tau..boleh ka tu ah??yakin jak tati besok..boleh tu..okay rakan2 seperjuangan..berusaha kita menuju kejayaan..wakaka.. berusahaa tati..chayok2.

3 comments:

anareku said...

ada pla macam tu... hahaha... manang juga la ko tati...

anareku said...

ada pla macam tu... hahaha... manang juga la ko tati...

tati hidayatie said...

haha..tula..gagr juga mula2 bah..fikir lmbt kan..sekali tia jua bah..huhu

Powered by Blogger.