saya sayang mereka

| April 01, 2010





saya sayang mereka

kerana

mereka

pun

sayang

saya

lama dah aku nda becerita kan disini..haha..kamu yang lawat blog aku..mesti rindukannnnn mau dengar aku becritaaaa..hahahahaa..perasan gila...nda kisah nda kisah..aku tau kamu rindu kalu nda..knpa kamu baca ni kan..hahahhaa..(dengan yakin ni menulis begini)..sedar nda sedar..bulan 4 sudah sekarang..masa berlalu begitu pantas kan..mcm baru jak aritu aku tulis entry tntg new year..skrg..bulan 4 sudah..ermm..dan..dalam masa 4 bulan ni..mcm2 sudah berlaku ni..k..aku cerita sepintas lalu dari bulan 1 hingga 4 la..k..hehe

alkisah bermula dari januari..

aku balik maktab..suka-suka..mcm tiada tujuan mau jadi cikgu lagi masih ni...makan,tidur,internet,kuliah,tu ja la pusing2..jap2..pa yg terjadi aahhh tyme bulan satu???..owh ya..sem ni ada unit berunfirorm kalu di maktab..dan aku ialah ahli persatuan......teka-tekaaa...kamu rasa aku apa?pengakap????bukann..BBSM???bukannn..Puteri Islam???Bukann..Aku KRS..hahaha..Kadet Remaja Sekolah..menjunjung satu ikatan bersaudara..bersatu menjulang,keamanan negara...na na..mula dah aku nyanyi..batapa aku semangat jadi ahli KRS ni..haha..mula2 aku nda mau ehh..nda rela aku ni..dalam fikiran aku kalu KRS ni..mesti kawadddd ja la memanjang..dan ternyata..semua itu salah-salah belaka..hahaha..best rupanya KRS ni..mcm2 dia ajar dalam ni..silat pun ada bah..dan aktiviti terbaru kami buat ialah absealing..(ngam ka tu ejaannya ahh...hntam ja la)haha..bestttt..hahaaha..ti la aku upload pic nya..aku rasa tu ja aku ingat kalu bulan satu nya cerita..naa kawan..sudah aku bilang,hidup aku tidak sentiasa indah mau dicerita...hahhaa..

masuk bulan februari,

februari???..
aku suka februari..sebab masa ni bulan kelahiran aku..hahhaa..dan bulan kelahiran kamera aku..heee..aku beli kamera pada bulan ni..hadiah tuk diri sendiri..ee..mcm sedih ja bunyi dia..hadiah tuk diri sendiri..hahaa..aku pilih Nikon D5000 tuk permulaan aku dalam bidang photography ni..dan memenuhi minat aku yng telah sekian lama aku pendam di dalam hati..:)
dan thanks to all my mate and my untul sekalian for celebrate my birthday..aku happy sangat..thanks for the present too..:)..

masuk bulan mac..

mac,mac,mac..pa yang aku buat tyme mac ahh??..owh ya..aku pigi pbs pula pada bulan ni..kalini sekolah yang terpilih ialah SK.Bundung..bestttt ni skolah owh..kalu aku dpat praktikum sini..aku mau ehh..sikit jak murid2 dia..131..ada 6 kelas jak..dan guru dalam around 15 gtu la...mimang sikit..kecil ja sekolah dia..tapi aku suka..layanan mesra dari guru2 dia..humble lagi tu semua drg tu..gila2 lagi..mimang mesrala..kami datang sana disambut betul ni..walaupun seminggu tapi mcm lama dah sana ni cara layanan drg..hehe..bestla PBS di sana..

hurmmm..kla..pnjang juga sda aku cerita ni aku rasa..ti la aku smbung lagi k..nantiiiii..hahahhaa..mcm lama lagi baru aku mau sambung ni kan..hahhaa..
jaga diri kawan..

4 comments:

Vivyan said...

sa gembira sekali ba pe ko update sda blog ko.heee

tati hidayatie said...

hehe..iya..lama da sa tia update kan..malas bah sa pe..hehe..

rahmah said...

ya akhirnya ada post baru hehe. aku pun hari2 ni cek blog ko ;)

wah bagus2 mantap kan skill, boleh jd photographer masa kawan2 khwn di labuan haha.

tati hidayatie said...

hehe..mantapkan dulu skill bru bleh ambil ni..hehe

Powered by Blogger.