life..:)

| June 03, 2010

baru-baru ni ada ambil gmbar time jalan2 ma family..malas mau cerita panjang just mau share pic ja..ni bukan pic family..k..pic family..next time kalu aku rajin aku upoload..hehe..time ni aku pi pasar filipin n pasar malam di kk.

.


masa ni aku baru pas makan di sana..aku pusing kiri ma kanan..tgk2 orang..sakali tertengok ni..tgk dari kecil lagi sudah tolong parent...aku sedih..tapi tingu muka dia ceria ja semacam..jadi ndala bnyk sedih aku tu juga..hehe



pastu..time mau balik dari pasar filifin tu..nmpk pula adegan ni..adeh..heran aku drg pakai begini malam2...tapi suka hati orang la kan mau pakai apa pun..hehe..



pastu aku pun jalan2 la pi pasar malam sana tu kan..jumpa budak2 ni..ai...main teng teng..naa..ertinya bukan di kampung saja boleh main teng teng kan..di bandar pun boleh bah kalu mau..hehe..macam2..

4 comments:

Leslie Michael Chang said...

cantik o....tp napa mcm x sharp ja gmbr2 tu?

tati hidayatie said...

mimang tia sharp ni..hahaha..thanks ah..:)

@kamato said...

suka cara kau ambi gambar...nice dude

tati hidayatie said...

thanks..ni suka2 ja ni ambik gmbr..hobi..:)

Powered by Blogger.