mereka

| June 04, 2010


kelmarin aku ada ckap mau upload pic family kan..skrang aku upload..tapi bukan yang d kk..yang di labuan ja...kelmarin jalan jap kuar rumah walaupun malas sebenarnya mau jalan sebab kaki dan tangan dan jiwa aku dah melekat dirumah..di ikat dengan novel-novel yang banyakkkkk..hahaa...gembira betul aku sebab satu sem di asrama tak sampai 3 pun novel aku beli...hehe..jadi lepas renew lesen L kemarin..tiba-tiba rasa mau ambil gambar tu datang membuak-buak..jadi aku mengarahkan qiella singgah di layangan di peace park tuk dijadikan lokasi pengambaran..hehe..dan hasilnya..tu yang di atas tu..hehe..tu yussof..kazen aku..baru form 1..sekolah di SMK Taman Perumahan Bedaun..dan di bawah ni his sis..:)

ni la qiella..kazen aku sebelah mamaku..dia anak macik aku..skrng nak smbung belajar kat uitm arau perlis..pic seterusnya ni bnyk pic dia la..hehe
dia mimang suka pakai spek ni..palagi yang besar2 dan tutup spearuh muka..hahha

dan juga suka paki heels..hehe..banyak heels dia di bilik tu..


tgh fikir mcmanala ti kalu berda di tmpat orang..hehe


dan yg lelaki tu pulak adik dia..aizat..sekarang di SBP Sains Labuan..form 5..nak SPM tu..hope dia sucsess la ti dalam pelajaran..hehe..

ni aku nak try buat gmbr berpsangan..haha..timba-timba ilmu orang cakap..

tapi lawak ja aku tengok sendiri..haha...masani..ketawa ja kami tia berenti..hahaha



sampai qiella kepenatan..tengok..hehehe


papun enjoyla juga kelmarin..thanks to MEREKA kerana sudi jadi model saya hari tu..hehe

2 comments:

Vivyan Rinusin said...

peeee..panjaaaangggg jg nama skolah kazen ko tu.haha

tati hidayatie said...

haha..tula nama sekolah paling panjang di labuan..heehee

Powered by Blogger.